Viihdy Vapaalla - Referenssit

R E F E R E N S S I T 

w5.jpg

"Loistavaa palvelua. Hyvät ja toimivat välineet!" 

"Hienoa kun vuokravälineiden nouto ja palautus onnistuu 24/7" 

"Mukavaa kun tekemistä oli niin monipuolisesti."

                             "Miljöö oli upea ja päivä järjestetty ammattimaisesti."

                             "Päivään kuuluvat ryhmätehtävät olivat erittäin hauskoja"

"Yrityksemme virkistyspäivä järjestettiin lokakuun aurinkoisena lauantaina Aamuruskossa. Alue on erittäin kaunis, ja järjestetyt aktiviteetit sopivat miljööseen erittäin hyvin. Päivä alkoi    ryhmätehtävillä, joista osallistujat pitivät erittäin paljon. Rauhallisella laavulla nautittu lounas oli monelle päivän kohokohta, ja ruoka oli todella erinomaista!"

 "Toiminta oli järjestetty hyvin, ja oli mukavaa kun ulkopuolinen veti ryhmän päiväohjelman läpi, niin myös pomokin pystyi vaihtamaan vapaalle :)"

"Melontaan osallistuneet ryhmät kehuivat maisemia upeiksi ja kertoivat rentoutuneensa hiljaisen luonnon äärellä. Osa porukasta osallistui Paintballiin, jossa meno on sitten hieman vauhdikkaampaa. Mukava huomata että Paintballissa turvallisuusasioihin oli todella panostettu. Useampi lajivaihtoehto päivän aikana takasi sen että osallistujia oli tällä kertaa mukana paljon, ja jokaiselle löytyi mieluisaa tekemistä."

IMG_4131.JPG

 

IMG_0220.jpg

IMG_0212.jpg

PELIKENTTÄ

Aamuruskon pelikenttä on metsäpohjainen kenttä jossa on 10 rakennettua estettä. Kentän kummassakin päädyssä on tukikohta joukkueille. Kentän yhteydessä on käytössä myös wc, suojakatos varusteiden vaihtoon ja laavu.

Aamuruskon pelikenttä

muut 

Aamuruskon alueelta löytyy yhteensä neljä laavua, loistavat kalliot kiipeilyyn ja hyvä vesistö melontaan.

viihdy.png